Admitere

PROCESUL DE ADMITERE

Pasii ganditi sa faca alegerea cat mai usoara

FORMULAR DE APLICARE

Multumim ca te gandesti sa ne alegi!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

1. Detalii despre copil

Locatia dorita

2. Detaliile dumneavostra

FILOSOFIA NOASTRA

COPII CARE PRIVESC SPRE VIITOR

Oferim tuturor elevilor o baza solida, pentru dezvoltarea lor academica, sociala, emotionala, culturala si fizica intr-un mediu adaptat nevoilor lor, bazat pe o curriculum unic, care imbina ideile pedagogiei traditionale romanesti cu principiile esentiale ale invatamantului britanic. Prin intermediul activitatilor variate, a jocului structurat si a modalitatii de predare prin cooperare, dezvoltam in elevii nostri, abilitati de investigare, gandire critica, rezolvare a problemelor si creativitate. Echipa noastra de profesori, grijulii si profesionisti, le inspira copiilor dragostea pentru invatare si increderea necesara pentru a descoperi lumea.

Pick Me Academy ofera, pe langa o abordare academica unica, care imbina ideile pedagogiei traditionale romanesti cu principiile esentiale ale invatamantului britanic, o abordare integrativa care uneste educatia de inalta calitate cu activitati interactive, experiente diferite, sentimente puternice si amintiri pentru o viata. Filosofia noastra se adreseaza mintii, emotiilor si simturilor, promovand invatarea prin cooperare, explorare si experimentare.

Copiii nostri sunt curajosi, isi asuma riscuri calculate si inteleg ca drumul catre succes se bazeaza pe un proces continuu de invatare si acumulare. Ei sunt pregatiti pentru o lume care cere de la ei flexibilitate si adaptabilitate.

Filosofia noastra asigura ca fiecare copil se simte apreciat, integrat si acceptat, aceste elemente transformand Pick Me Academy in a doua lui casa.

  • Ne respectam unii pe altii
  • Lucram in echipa
  • Ne iubim scoala
  • Traim sanatos, iubim natura, avem grija de mediu
  • Invatam astazi pentru meseriile viitorului
  • Urmarim excelenta in tot ceea ce facem
0
Echipa educationala
0
Proiecte educationale
0
Parteneri educationali
0
8 evenimente anuale cu parintii