Contact – Strada Agricultori, nr.79

ADRESA

Strada Agricultori nr.79

PROGRAM

Luni -Vineri ,
8.00 – 18.00

SEDIUL NOSTRU

Sediul scolii noastre ofera conditii excelente pentru dezvoltarea socio emotionala a copiilor atat in salile de clasa cat si in spatiul exterior. Scoala Primara Pick Me Academy is desfasoara activitatea in Strada Agricultori nr.79 fiind plasata de 800m de sediul gradiniteti din Strada Sublocotenent Pompiliu Manoliu si la 2km de cea din Strada Spatarul Nicolar Milescu nr. 55.

Scoala dispune de dispune de 1100m2 de spatiu interior si 600m2 de curte. Sunt amenajate 12 sali de clasa si doua laboratoare cu suprafete cuprinse intre 35 si 50 m2, fiecare clasa fiind echipata cu smart board, white board, mobila adaptiva, scaune ergonomice, pardoseli antistatice din PVC. Sala de sport este echipata cu pardoseala de sport, spaliere, oglinda si bara de balet, saltele si dotari specific. Pe langa spatiile educationale avem amenajata o biblioteca, sala de mese, o zona de relaxare si cabinetul medical.

Curtea este structurata astfel incat sa ofere multiple zone de joaca: teren de baschet 3×3, teren mini fotbal, pista alergare, pereti cu activitati, zona creativa, loc de joaca.

Orientare: Mihai Bravu, Piata Muncii, Piata Iancului

APLICA ACUM

Completează formularul de aplicare! Dacă ai întrebări sau nelămuriri, nu ezita să ne contactezi.