Gradinita: Strada Slt. Pompiliu Manoliu nr. 7

SEDIUL NOSTRU

Locatia din Strada Sublocotenent Pompiliu Manoliu nr. 7 este situata într-o zonă liniștită, între case, feriți de zgomotul marilor bulevarde, în zona Vatra Luminoasă, între Piața Iancului și Piața Muncii.

Activitățile se desfășoară într-o clădire complet renovată, având suprafața totală de 400 m2, în 5 săli de clasa generoase cu dimensiuni între 35 m2– 50 m2, dotate cu mobilier modern, table interactive, materiale didactice adaptate nevoilor de învățare ale copiilor din zilele noastre, o curte de aproximativ 150 m2, amenajată pentru jocurile copiilor, o zonă de recepție, băi adaptate nevoilor copiilor, bibliotecă și cabinet medical.

Curtea grădiniței este locul perfect în care copilașii se pot relaxa în aer liber. Clădirea este foarte aproape de două parcuri frumoase în care copiii se pot juca, explora și pot desfășura activități interactive.

Locatia dispune de camere video atat in interior (in salile de clasa) cat si in exterior, parintii avand, astfel, sansa de a-si vedea copiii pe parcursul intregii lor sederi la Pick Me Academy

  ADRESA

  Slt. Pompiliu Manoliu

  nr. 7

  TELEFON & EMAIL
  PROGRAM

  Luni -Vineri ,
  8.00 am – 6.00 pm