PROGRAMUL EAL în școala primară

PROGRAMUL EAL în școala primară

Pick Me Academy este o școală internațională ce găzduiește elevi de naționalități diferite. În completarea curriculumui național, elevii noștri sunt implicați într-o multitudine de activități propuse de curriculumului britanic, cu predare în limba engleză. Pentru a putea obține rezultate cât mai bune în cadrul acestor ore, elevii noștri au nevoie de o bună înțelegere a limbii engleze, precum și de abilități de exprimare fluentă în limba engleză.

Programul English As An Additional Language al școlii noastre vine în sprijinul celor care se alătură comunității Pick Me Academy, creând premisele unei adaptări cât mai ușoare la programul și curriculumul școlii.

Activitățile propuse vizează toate aspectele specifice: dezvoltarea vocabularului prin intermediul jocurilor,  activități de îmbunătățire a exprimării orale, activități creative ce vizează o bună întrebuințare a abilităților de scris și citit.

Cei mai mici dintre elevii noștri, respectiv copiii înscriși în grupa mare și clasa pregătitoare, au ca parte integrată a programului lor zilnic ore de English As An Additional Language, pentru a forma baza pentru anii ce urmează.

Dacă situația o impune, indiferent de nivelul de vârstă, în funcție de nevoile copiilor, sunt organizate ore speciale pentru copiii ce au nevoie de extra-suport în însușirea limbii engleze.